Történetünk

A Carter’s családról:

A Carter’s a szülőkkel együtt gondoskodik gyermekük kényelméről és önfeledt, boldog mindennapjairól.

Az Amerikai Egyesült Államok után a Carter’s már Európában is az egyik vezető gyerekruhákat forgalmazó márkának számít. A cég története egészen 1865-ig nyúlik vissza, és ez a többéves tapasztalat, szakmai tudás teszi lehetővé, hogy minőségi anyagból készült, kényelmes és praktikus, mégis innovatív ruhákat, kiegészítőket kínálhassunk a kisgyermekes szülőknek. A legfontosabb számunkra, hogy megőrizzük vásárlóink belénk vetett bizalmát, és generációról generációra biztosítsuk a kicsik kényelmét!

Jövőképünk, célunk, küldetésünk

A kicsik játékosságából, vidámságából és mérhetetlen szeretetéből ihletet merítve terveztük meg webshopunk rendkívül széles kínálatát. Küldetésünk, hogy megkönnyítsük és támogassuk a szülői mindennapokat, hogy önfeledten élvezhessék a gyermekükkel töltött idő minden percét.

 

Az OshKosh B'gosh egy közismert világmárka. Stílusunkat a vidám színtónusok, feltűnő részletek és a kényelmet biztosító farmer anyagok használata jellemzi. Minden termékünk a márka alapelveivel harmonizál, minőségi, divatos és gyermekbarát árucikkek formájában.

Az OshKosh B'gosh 2005-ben csatlakozott a Carter's családhoz. Együttes erővel, az OshKosh B'gosh és a Carter's az Amerikai Egyesült Államok két legrégebbi, legkedveltebb csecsemő- és gyermekruha márkája.

OshKosh B'gosh brand csatlakozása

Az OshKosh B'gosh márka 2005-ben csatlakozott a Carter's családhoz. Az OshKosh B'gosh és a Carter's az Amerikai Egyesült Államok két legrégebbi és legkedveltebb csecsemő- és gyermekruha forgalmazója. Az OshKosh B'gosh világmárkát igazi stílus, vidám színtónusok, feltűnő részletek és a kényelmet biztosító farmer anyagok használata jellemzi. A Carter’s webshopjában elérhető minden termékük a márka alapelveivel harmonizál, minőségi, divatos és kizárólag gyermekbarát ruhákat kínálunk, fogyasztóbarát áron. Az OshKosh B'gosh 117 éve kimagasló minőséget nyújt, és ahogy a Carter’s-nél, náluk is a vásárlók és igényeik kiszolgálása, a babák és kisgyermekek kényelme az első.