Promóciók

A S.C. Global Baby S.R.L. által szervezett Carter’s OshKosh B’gosh

leértékelésekkel, promóciós kampányokkal kapcsolatos szabályokról:

A kijelölt leárazott termékek korlátozott ideig érvényesek és egyéb kikötés hiányában csak a www.cartersoshkosh.hu honlapon történő vásárlásokra vonatkoznak. Vállalatunk fenntartja a jogot a kedvezmények változtatására, illetve megszüntetésére. A promóciókat azonnal felfüggesztjük, ha azok bármiféle törvénybe ütköznek.

Alapvetően nincs különbség a honlapunkon és az üzletekben megvásárolható árak között, valamint kedvezményeink ugyanúgy érvényesek partnerüzleteinkben is. Az árak akkor térnek csak el egymástól, ha a honlapon feltüntetett promóciók nem érvényesek az adott partnerüzletben. Emiatt előfordulhat, hogy a honlapon feltüntetett árak és leárazások (melyek vonatkozhatnak promóciós kuponokra vagy ingyenes szállításra) nem minden esetben lesznek érvényesek a boltokban; illetve az üzletekben megjelenített árak és promóciók (kuponok vagy kiegészítő kedvezmények) nem feltétlenül hatályosak a honlapon feljegyzett árakkal.

A leárazással kapcsolatos pontos részleteket különféle kommunikációs csatornákon népszerűsítjük: közösségi média oldalakon, emailben, hírlevélben vagy magán a honlapon. A promóciós kampányok idején vállalatunk fenntartja a jogot, hogy kiválassza és pontosan megnevezze azokat a termékeket, amelyekre érvényes az adott kedvezmény.

A webshopban feltüntetett árakat a gyártó által javasolt kereskedelmi árrakkal hangoltuk össze („MSRP”) . Az MSRP olyan értéket javasol, mely fölött a forgalmazó törvényesen árusíthatja a termékeket. Előfordulhat, hogy nem minden kereskedelmi üzletben az MSRP szerinti értékhez viszonyítva szabják meg a termék árát, illetve az MSRP által feltüntetett ár nem feltétlenül tükrözi az átlagos vagy éppen aktuális piaci, kereskedelmi árat, az adott időszakban. Országos kínálatunk mértékét tekintve nem minden partnerüzletünkben számolnak az MSRP által meghatározott árhoz viszonyítva. A kiskereskedelmi MSRP árak helyenként eltérhetnek, ezért mindenképp ajánlatos más forgalmazók honlapjain is összehasonlítani, ellenőrizni az árakat még vásárlás előtt. Az egyes árengedmények az MSRP értéktől függetlenek.

A Carter’s OshKosh B’gosh fenntartja a jogot a leárazási, promóciós feltételek, árengedmények módosítására előzetes értesítés és az okokra való hivkozás nélkül. Továbbá fenntartja a jogot az olyan esetleges hiányosságok, hibák javítására, melyek szoftverproblémák, helyesírási hibák miatt jöttek létre. Ezen módosítások is a felhasználók, vásárlók előzetes értesítése nélkül történnek meg. A Carter’s OshKosh B’gosh nem vállal felelősséget a készlet, valamint az árakkal kapcsolatos esetleges tévedésekért.