Vásárlási, Felhasználói Feltételek

A Carter’s OshKosh B’gosh számára különösen fontos, hogy vásárlóival rendkívül jó, megbizható kapcsolatot alakítson ki és tartson fenn. Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatót, ami az online vásárlás megkönnyítését, meggyorsítását és vevőink elégedettségét szolgálja.

A www.cartersoshkosh.hu honlap használatával minden felhasználó beleegyezik a Vásárlási Feltételek elfogadásába és betartásába. Természetesen az aktuális törvénymódosításokhoz alkalmazkodva ezen feltételek is változhatnak. Arra kérjük vásárlóinkat, hogy alkalmanként ellenőrizzék ezt az oldalt, és a hatályos módosításokat tartsák be. A www.cartersoshkosh.hu honlap módosításai minden vevőre és minden egyes vásárlásra érvényesek. Amennyiben nem értesz egyet a Vásárlási Feltételek bármely pontjával vagy előírásával, kérheted felhasználó fiókod megszüntetését, valamint felfüggesztheted a honlap látogatását és használatát.

A www.cartersoshkosh.hu által feldolgozott adatok titoktartására és biztonságára a 679/2016 (GDPR) Európai Adatvédelmi Szabályzata és a honlap adatvédelemmel kapcsolatos leírása érvényes.

További információért olvasd el részletes Adatkezelési, Adatvédelmi Szabályzatunkat!

Személyes adatnak minősül minden olyan információ, amely felhasználóink beazonosítására ás tájékoztatására szolgál, mint például az ügyfél neve, címe, email címe és telefonszáma. A bejelentkezéskor megadott információk segítségével vásárlóink hozzáférhetnek a www.cartersoshkosh.hu honlap nyilvános, felhasználói oldalaihoz. Valamint a megadott adatok alapján tudjuk a rendelést feldolgozni, összeállítani, kiszállítani, illetve a számlát elkészíteni.

További információért olvasd el részletes Adatkezelési, Adatvédelmi Szabályzatunkat!

A vásárlók bankkártyára vonatkozó adatait nem menti el az oldal. Csak a felhasználó fiókkal kapcsolatos adatok (email cím és jelszó) maradnak meg a rendszerben, de mind a jelszót, mind a felhasználónevet a törvényi előírásoknak megfelelően titkosítva - más vásárló által nem hozzáférhető adatbázisban - kezeli az oldal.

Az adatok védelmét és titkosítását a website biztonsági software biztosítja. Segítségével elkerüljük az illetéktelen és jogosulatlan hozzáférést a vásárlói adatokhoz, illetve ezáltal a romániai, az uniós adatvédelmi törvényeknek megfelelően működtetjük a weboldalt. Ezért fontos, hogy vásárlóink bejelentkezéskor azonosítsák magukat.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően az adatok titkosítási és biztonsági szabályozása változhat. Arra kérjük vásárlóinkat, hogy vásárlás és személyes adatainak megadása előtt ellenőrizzék a Vásárlási Feltételek adatvédelemre vonatkozó szabályait.

További információért olvasd el részletes Adatkezelési, Adatvédelmi Szabályzatunkat!

1. HOGYAN LEHET LÉTREHOZNI VAGY MEGSZÜNTETNI EGY FELAHSZNÁLÓ FIÓKOT?

Amennyiben a www.cartersoshkosh.hu honlapról szeretnél rendelni, először egy felhasználó fiókot kell létrehoznod. Töltsd ki elektronikus nyomtatványunkat, amelyet a Fiókom, Regisztráció résznél találsz. A felhasználó fiók létrehozása nem kötelező, e nélkül is tudsz - vendég felhasználóként- rendelni a honlapról. De személyes fiókod segítségével megkönnyítheted és meggyorsíthatod a vásárlást. 

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig, reggel 8:00 és délután 16:00 között hívható; ünnepnapokon és hétvégén ügyfélszolgálatunk nem érhető el.

A felhasználó fiók létrehozása érdekében minden kötelező (*-gal megjelölt) mezőt ki kell tölteni az elektronikus nyomtatványon. Kizárólag önállóan cselekvőképes magán vagy jogi személy regisztrálhat a honlapon.

A bejelentkezéséhez szükséges mezőket a www.cartersoshkosh.hu bármikor módosíthatja.

A felhasználó fiók létrehozásával a vásárló garantálja, hogy az általa megadott adatok a valóságnak megfelelnek, ellenkező esetben számos negatív következménnyel kell számolnia. Mint például későn érkező kiszállítás, vagy rosszul, hibásan összekészített rendelés, stb. A felhasználó fiókon belül lebonyolított tevékenységért a vásárló vállal felelősséget, valamint biztosítja, hogy az itt megadott nevet és jelszót nem közli harmadik féllel.

A vásárlónak bármikor jogában áll törölni felhasználó fiókját. Ezzel kapcsolatban a office@em.cartersoshkosh.hu címre kell írni egy emailt, amelyben a fiók törlését kéri. A felhasználói fiók törlését kérő email beérkezésétől számított 30 napon belül megszűnik a fiók.

A felhasználó fiók törlése után a weboldalt ugyanúgy lehet használni. A www.cartersoshkosh.hu külön értesítés nélkül dezaktiválhat egy felhasználó fiókot, vagy felfüggesztheti egy felhasználó honlaphoz való hozzáférési jogát, ha megszegi a Vásárlási Feltételeket, vagy más nem megfelelő magatartást tanúsít a honlap használata közben. A felhasználó fiók dezaktiválása következményeként a www.cartersoshkosh.hu cégnek jogában áll azonnal felfügeszteni az illető személy honlaphoz való hozzáférését. Ebben az esetben a www.cartersoshkosh.hu nem vonható felelősségre a bejegyzett felhasználónak vagy harmadik félnek okozott kárért és nyereségveszteségért, amelyek a vásárló felhasználó fiókjának felfüggesztéséből fakadnak.

2. HOGYAN RENDELJEK?

A www.cartersoshkosh.hu honlapról válaszd ki a termékeket, és tedd a kosárba. A kosár tartalmának ellenőrzése után a Rendelés véglegesítése gombbal küldheted el nekünk rendelésed.

A rendelés befejezésekor megjelölt ár tartalmazza az ÁFÁ-t és a szállítási díjat. A 20.999 Ft összeget meghaladó megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes. Ezen rendelési összeg alatt a kiszállítási díj 1399 Ft.

A rendelés befejezésekor megjelölt végső ár már tartalmazza az ÁFÁ-t. Személyes adataid - név, email cím, telefonszám - mellett a pontos szállítási címet kell megadnod a rendelési űrlapon. A Szállítási információk részben pontosan látod a GLS futárszolgálati díjat is, amivel még kiegészül rendelésed összege. A végösszeget online bankkártyás fizetéssel, vagy a futárnak kézbesítéskor, személyesen tudod kifizetni.

A www.cartersoshkosh.hu - a vásárló előzetes szóbeli vagy írásbeli értesítését követően - elutasíthatja a rendelés véglegesítését, anélkül, hogy a felek kártérítést követelhetnének egymástól. Ez a következő esetekben történhet meg:
1. Az online tranzakció sikertelen / érvénytelen volt, ami azt jelenti, hogy az emailben megküldött számla nem került kifizetésre.
2. Az ügyfél adatai hiányosak vagy helytelenek voltak.
3. Az ügyfél tevékenysége kárt okozhat a www.cartersoshkosh.hu-n, vagy partnereink számára.
4. Egymást követő termékkiszállítások sikertelenek voltak.
5. Egyéb más okok miatt: például a számla kiegyenlítését nem tudja bizonyítani a vásárló.

A fentiek elkerülése végett, kérünk, hogy megadott email címedet és a telefonszámodat mindig ellenőrizd! Ha a rendelés megérkezésekor nem tudunk veled telefonon kapcsolatba lépni, és/vagy a kiszállítási cím nem helyes, akkor a www.cartersoshkosh.hu fenntartja a jogot, hogy visszavonja a kiszállított árut, vagyis érvénytelenítse a rendelést, és a vásárlótól kártérítést kérjen a futárszolgálat díjáért.

3. HOGYAN TÖRTÉNIK A FIZETÉS ÉS A TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA?

A www.cartersoshkosh.hu oldalán szereplő minden ár már tartalmazza az ÁFÁ-t.

A www.cartersoshkosh.hu-n leadott minden rendelés önmagában már szerződéses értékkel bír, és magába foglalja a Vásárlási Feltételek elfogadását.

A rendelést a GLS vagy DPD futárszolgálat munkatársai 2-3 munkanapon belül szállítják ki a vásárló által megadott címre.

20.999 Ft összeget meghaladó megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes. Ezen rendelési összeg alatt a kiszállítási díj 1399 Ft.

A GLS vagy DPD futárszolgálat csak az általuk lefedett régióban szállítja ki a rendelést. Magyarország területén kívülre nem áll módunkban csomagot küldeni.

A megrendelések gyűjtésének és gyors feldolgozásának automatizált rendszere miatt azok módosítása nem lehetséges. Természetesen megpróbálunk megoldásokat találni az egyes helyzetekre.

Ha a megrendelést a futárhoz szállítják, akkor nem lehet megváltoztatni.
A már csomagolt vagy kiszállított termékek bármely termékhez történő hozzáadása kizárólag új megrendelésként kezelendő.

Ha a vevő ugyanazon a napon több megrendelést ad le feldolgozásra, az eladó külön-külön dolgozza fel és küldi el a megrendeléseket.

A kiszállítás - a rendelés visszaigazolását követően 2-3 napon belül megtörténik. Kivételt képeznek a vasárnapok és a hivatalos ünnepnapok. Ha a megrendelt termék épp nincs raktáron, akkor erről a vásárlót a www.cartersoshkosh.hu ügyfélszolgálati munkatársai értesítik, és a terméket egy későbbi időpontban szállítják ki, de a termék rendelkezésre állásáról garanciát nem tudunk vállalni.

Előfordulhat, hogy egy termék forgalmazása már megszűnt. Ebben az esetben munkatársaink a rendeles összeállításakor, még a kiszállítás előtt értesítik a vevőt. Természetesen a rendelés végösszege ennek függvényében változik.

Az elektronikus számlát a regisztrációkor, vagy online vásárláskor megadott email címre küldjük el. Ha a vásárló kéri, utólag elpostázzuk számára a kinyomtatott, aláírt és lepecsételt számlát.

A www.cartersoshkosh.hu oldalon jelenleg nincs lehetőség hitelkártyás fizetésre. Online csak a bankkártyával való fizetési opciót tudja a vásárló kiválasztani.

Magyarország területén kívül nem küldünk csomagot.

4.A KÉZBESÍTETT TERMÉKEK VÁSÁRLÓI ÉS FORGALMAZÓI FELELŐSSÉGi KÖRE

A www.cartersoshkosh.hu biztosítja, hogy a honlapon szereplő leírásnak nem megfelelő, vagy a vásárló által nem elégedett termékeket kicseréli, kiszállítástól számított 14 naptári napon belül. A www.cartersoshkosh.hu nem vonható felelősségre a termékek késedelmes kiszállításáért, ha a késés a futárszolgálat hibája miatt következett be.

A honlapon szereplő árukészlet olykor eltérhet a raktáron lévő termékek mennyiségétől és a termékek típusától, ezért a termékek és/vagy a rendelések visszaigazolása kizárólag telefonon történik. Az emailben küldött visszaigazolás csak a rendelés feldolgozását jelenti, nem pedig a termék rendelkezésre állását.

A honlapon szereplő fényképek bemutató darabok, a valós termékek színben, kinézetben és funkcióban különbözhetnek. Ha a vevőnek nem nyeri el tetszését a kézhez kapott termék, ebben az esetben a www.cartersoshkosh.hu garantálja annak visszavételét a kiszállítástól számított 14 naptári napon belül.

A www.cartersoshkosh.hu teljes mértékben vállalja a felelősséget a ki nem szállított vagy nem megfelelően összeszállított termékeket illetően, valamint ha a termék árát vagy termékjegyeket tévesen tüntették fel a webshop oldalán. Beleértve, ha az adott termék tévedés folytán került fel, vagy maradt fenn a webshop kínálatában. A www.cartersoshkosh.hu fenntartja az adott termék kiszállításától való elállás jogát, és a lehető legrövidebb időn belül értesíti a tévedésről a vásárlót.

5.HOGYAN KÜLDHETEM VISSZA A TERMÉKET? TÁJÉKOZTATÁS A VISSZAKÜLDÉSRŐL

A leadott rendelés utolsó tételének kiszállítását, valamint kézhezvételét követően 14 belül indoklás nélkül módodban áll a rendeléstől elállni, és a terméket, vagy termékeket visszaküldeni a Carter’s OshKosh B’gosh számára.

A cég és a fogyasztók által megkötött szerződésekre vonatkozó 2014. Június 4-I 34/2014 számú Sürgősségi Kormányrendelet 9. cikke értelmében ”a fogyasztónak 14 naptári nap áll rendelkezésére, hogy indoklás nélkül elálljon egy távszerződésből, illetve a nem kereskedelmi helyiségekben megkötött szerződéstől, ebben az esetben csakis a 13. cikke (3) bekezdésben és a 14. cikkében előírt költségeket kell kifizetnie.

A 34/2014 számú Sürgősségi Kormányrendelet 13. cikke értelmében

„(1) A cég (SC GLOBAL BABY BRANDS SRL ) köteles visszafizetni a fogyasztó által kifizetett bármilyen értékű összeget, beleértve a szállítási költségeket is, a kiszállítási késéssel együtt. A fentiek abban az esetben érvényesek, ha a fogyasztó / vásárló a csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül jelzi a visszatérítést, a szerződéstől való elállást

A cég visszafizeti az (1) bekezdésben felsorolt összeget ugyanazon kifizetési formát alkalmazva, mint amit a fogyasztó is használt a rendelés, szállítás kifizetésekor. Kivételt képez, amikor a fogyasztó beleegyezett más, egyéb kifizetési módba, azzal a feltétellel, hogy a visszafizetés miatti jutalékot nem ő fizeti meg.”

A 34/2014 számú Sürgősségi Kormányrendelet 14. cikke értelmében a fogyasztó kötelezettségei a következők:

„(1) Kivételt képez, amikor a cég felajánlotta, hogy visszaveszi a termékeket, a fogyasztó pedig visszaküldi azokat, illetve átadja a cégnek, vagy az általa engedélyezett személynek, késedelem nélkül, és a 11. cikk értelmében a szerződéstől való elállással kapcsolatos értesítés kézhezvételét követő 14 naptári napon belül

(2) A fogyasztó csakis a termékek visszaküldésével közvetlen kapcsolatban álló költségeket fedezi, kivételt képez, amikor a cég elfogadja, hogy kifizeti a költségeket, vagy ha a cég nem tájékoztatta a fogyasztót, hogy fedeznie kell ezeket a költségeket. […]

(3) 

A fogyasztó csak azon értékcsökkenésért felel, ami a termékek használata miatt következett be. Ha a termékekben a kiküldés előtt, vagy a gyártásban következett be kár, az a költség a céget terheli. A termékek értékcsökkenése miatt még nem kell a fogyasztónak elállnia a szerződéstől, a rendeléstől. A helyzettől függetlenül a fogyasztó nem vonható felelősségre a termékek értékének csökkenéséért, ha a cég nem tájékoztatta őt a 6. cikk (1) bekezdés h) részében foglalt lemondási jogról.

(4) A cégnek be kell bizonyítania a termékek értékcsökkenését, ami független a termékek jellegétől, funkciójától és használatától.

A 34/2014 számú Sürgősségi Kormányrendelet az alábbi linken érhető el:

Ha a megrendelt termék nem felel meg www.cartersoshkosh.hu oldalon leírtaknak, vagy gyártási hibás, akkor kérheti a fogyasztó a termék cseréjét vagy árának visszafizetését, a termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül.

A visszavonási elállási jog gyakorlására vonatkozó információk:

A vásárlónak jogában áll elállni a szerződéstől, azaz a rendeléstől indoklás nélkül, 14 naptári napon belül.

A 14 naptári nap az ügyfél, vagy általa megjelölt harmadik fél által kézhez kapott rendelés, vagyis a kézbesítés, csomag átvételének napjától datálódik.

A szerződéstől való elállás, a rendelés lemondása, illetve visszamondása esetében a vásárlók emailen, postán, telefonon, faxon, SMS-ben vagy szóbeli nyilatkozat által értesítik a SC GLOBAL BABY BRANDS SRL céget. A lemondásához nem kötelező semmilyen formanyomtatvány kitöltése, használata. A lemondási határidő betartása érdekében elegendő elküldeni az erre vonatkozó értesítést, a felsorolt elérhetőségeken.

6.MILYEN KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁR A LEMONDÁS?

Ha a vásárló időben, 14 naptári napon belül lemondja a rendelést, a cég visszafizeti a fogyasztó által kifizetett összeget (beleértve a szállítási költségeket). Kivételt képeznek azok a többletköltségek, amelyek az ügyfél által választott más kiszállítási mód miatt, vagy egyéb, a cég hibáján kívüli, szállítási késés miatt következtek be. A cég visszafizeti az a rendelés összegét ugyanazon kifizetési formát alkalmazva, mint amit a fogyasztó is használt a rendelés és/vagy szállítás kifizetésekor. Kivételt képez az az eset, amikor a vásárló beleegyezett más, egyéb kifizetési módba, azzal a feltétellel, hogy a visszafizetés miatti jutalékot nem neki kell megfizetnie.

Elhalaszthatjuk a termék, vagy a teljes rendelés visszafizetést addig, amíg nem érkezik vissza hozzánk a termék, vagy amíg az ügyfél nem bizonyítja, hogy minden terméket visszaküldött, a kikötött 14 naptári napon belül.

Az ügyfél fizeti meg a termék, vagy termékek visszaküldésének közvetlen költségeit.

A fogyasztó csak azon értékcsökkenésért felel, ami a termékek használata miatt következett be. Ha a termékekben a kiküldés előtt, vagy a gyártásban következett be kár, az a költség a céget terheli.

A rendelés lemondását, a szerződéstől való elállási nyomtatványt az alábbiakban közöljük. A nyomtatvány kitöltése nem kötelező, a lemondást emailben is elküldheti a vásárló.

Elállási, lemondási nyomtatvány:

A SC GLOBAL BABY BRANDS SRL cég figyelmébe

Tájékoztatom a céget, hogy lemondok a következő termékek megrendelésétől, vásárlási szerződésétől:: …………

A rendelés leadásának időpontja ………… / a termékek átvételének időpontja …………

Az ügyfél neve …………

Az ügyfél címe …………

Dátum …………

Aláírás (csakis papír alapú értesítés esetében) …………

7. KUPONOK ÉS AJÁNDÉKKÁRTYÁK

A kedvezményes vásárlást biztosító kuponokat bármilyen termék vásárlása esetében érvényesíteni lehet, beleértve más leértékelt termékeket is. Kivételt képeznek az Árukészlet felszámolása miatti kedvezmények, amelyekre más akció nem érvényes. A kupon értéke nem vonatkozik a szállítási költségre.

A kedvezményes vásárlási kuponokat nem lehet összevonni. Az online vagy telefonos rendelés leadásakor csak egyetlen kupon használható fel.

Az Ajándékkártyát honlapunkon háromféle árkategóriában - 11.999 Ft, 18.999 Ft és 30.999 Ft - tudod megvásárolni, és családtagod, ismerősöd nevének, email címének megadásával máris elküldheted számára.

Az Ajándékkártyát a kedvezményezett csak online vásárláskor tudja igénybe venni. A vásárlás véglegesítésekor, még a fizetés előtt kéri a rendszer az ajándékkártyán feltüntetett kódot, amely biztosítja a kedvezményt.

8. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK ÉS A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A www.cartersoshkosh.hu csapata azon dolgozik, hogy a honlapon feltüntetett minden adat a valóságnak megfeleljen, és minden információ aktuális legyen. De nem tudja biztosítani vagy garantálni a termékek hitelességét, a honlap minden tartalmának teljességét, és nem vállal határidőt az információk aktualizálására sem. Kivételt képeznek azok az esetek, amikor törvényi rendelkezés teszi ezt kötelezővé. A www.cartersoshkosh.hu megtesz mindent a honlap optimális működéséért, de nem köteles azért felelősséget vállalni, hogy ezek a szolgáltatások megfeleljenek az ügyfelek minden igényének, vagy hogy ezek folyamatosan és állandóan elérhetőek lesznek majd a jövőben is.

A Vásárlási Feltételek elfogadása által az ügyfél kijelenti, hogy saját kockázatára és felelősségére használja a cég szolgáltatásait, és beleegyezik, hogy a www.cartersoshkosh.hu nem vonható felelősségre, ha a felhasználót a honlap használata miatt bármi kár éri. Kivételt képez, ha a károkat a www.cartersoshkosh.hu szándékosan vagy felelőtlenségből, mulasztásból okozta. A www.cartersoshkosh.hu a törvény alapján nem felelős a szerződésből fakadó olyan közvetlen, közvetett, speciális, illetve járulékos károkért, mint ami az ügyfél hanyagsága, vagy tájékozottságának, tudásának hiányában a honlap használata közben történt.

Ha a www.cartersoshkosh.hu a fenti okokon kívül felelőséget vállal az ügyfél felé okozott egyéb károkért, annak értéke a rendeléskor kifizetett termékek értékével azonos. Nem vállaljuk a felelősséget az ügyfél vagy harmadik fél által elszenvedett kárért, amely a felhasználó fiók megszüntetéséből, módosításából, a szolgáltatások korlátozásából fakad, vagy ha az ügyfél megszegi jelen Vásárlási Feltételeket, valamint az érvényes jogszabályokat, vagy ha az illetékes hatóságok erre vonatkozó egyéb kibocsátott határozatát.

A www.cartersoshkosh.hu nem felel a honlapon elhelyezett reklámok, bannerek vagy reklámanyagok tartalmáért. llletve nem vonható felelősségre azokért a pontatlanságokért, amelyek amiatt következtek be, mert az ügyfél hiányosan töltötte ki a nyomtatványokat a rendeléskor, valamint annak véglegesítésekor.

Az ügyfelek felelősséget vállalnak, hogy az általuk szolgáltatott, és jelen honlapon található nyomtatványok kitöltésekor megadott információk és adatok a valóságnak megfelelnek és hiánytalanok. Ha a fentebbi záradékok valamelyikét bármilyen okból semmisnek vagy érvénytelennek nyilvánítják, ez nem érinti a többi záradék érvényességét. A vásárlás és rendelés leadásával a vásárló feltétel nélkül elfogadja a felhasználási, Vásárlási Feltételeket, a hozzájuk kapcsolódó fentebb tisztázott fogalmakat, amelyeket a rendeléssel megkötött szerződés magába foglal.

A honlap tartalmának – szöveg és fotó – használati joga a SC GLOBAL BABY BRANDS SRL céget illeti meg.

A használati jog megsértésével kapcsolatos bármilyen észrevételt az alábbi címen kell jelezni: office@em.cartersoshkosh.hu

9. TITOKTARTÁSI SZABÁLYZAT

Jelen Titoktartási Szabályzat határozza meg a www.cartersoshkosh.hu Adatkezelési, Adatvédelmi Szabályzatát is, illetve az ügyfél honlap használatát. Ha a felhasználó nem ért egyet jelen Titoktartási Szabályzat bármelyik részével akkor kérjük, ne használja a honlapot.

Ezen Titoktartási Szabályzat kizárólag a www.cartersoshkosh.hu honlap használatából fakadó adatszolgáltatásra érvényes.

10. A SÜTIK HASZNÁLATA

Az ún. sütik (cookie-k) kis adatállományok, amik betűkből és számokból állnak, és amelyek az ügyfél, felhasználó számítógépén kerülnek elfogadásra, amikor rákattint a honlapra. Ezek teszik lehetővé, hogy adatokat szerezzünk a honlap aktuális használóiról, vagy a bejelentkezett felhasználókról. Természetesen figyelembe véve, hogy a sütik beazonosítják a felhasználó számítógépén használt egyéb honlapokat/oldalakat is.

A www.cartersoshkosh.hu honlapnak jogában áll (de nem köteles) különböző sütiket tenni a felhasználó / a bejelentkezett felhasználó számítógépére.

A www.cartersoshkosh.hu kétféle sütit használ: Vannak „ideiglenes” sütik, amelyek kitörlődnek a vendég vagy a bejelentkezett felhasználó gépéről, amikor kilép a honlapról. És vannak „állandó” sütik, amelyek megőrződnek a felhasználó eszközén, amíg ő maga le nem törli azokat.

A honlap harmadik fél eszközére is telepíthet sütiket, ha ez a bizonyos harmadik fél reklámozza azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek érdekesek lehetnek a felhasználó számára a honlap látogatásakor vagy az applikáció használatával. A www.cartersoshkosh.hu oldalnak nincs hozzáférhetősége vagy ellenőrzési lehetősége, joga arra vonatkozólag, hogy a harmadik fél hogyan használja ezeket a sütiket. A harmadik fél sütijei nem gyűjtenek össze olyan adatokat, mint név, email cím, illetve a szerződésekre, rendelésekre vonatkozó egyéb információk, vagy más személyes adatok, amely a harmadik fél számára lehetővé teszi az ügyfél beazonosítását és a vele való kapcsolatfelvételt.

A www.cartersoshkosh.hu által használt sütik célja az adatok megőrzése és a felhasználó eszközén elraktározott információkhoz való hozzáférés, ezáltal a felhasználónak vagy bejegyzett felhasználónak biztosítják a hozzáférést a normális és minőségi szolgáltatásokhoz. Továbbá megakadályozzák, hogy egy felhasználó több fiókot hozzon létre, vagy hogy kárt tegyen a honlap felépítésében. Emellett a sütik segítik, hogy egyes elemek, részek és hirdetések a látogató számára az oldalon megjelenjenek vagy sem.

A www.cartersoshkosh.hu által használt sütik nem raktározzák el az ügyfelek személyes adatait, csak az ügyfél böngészője által használt forrásokat azonosítják be.

Az ügyfélnek bármikor jogában áll zárolni és/vagy törölni a böngészőre mentett sütiket.

Ha az ügyfél nem hagyja jóvá, és/vagy kitörli az általunk használt sütiket, akkor teljes mértékben vagy részlegesen nem használhatja honlapunkat. Valamint ilyenkor a website módosítja vagy törli a felhasználó által előzőleg kiválasztott preferenciákat, illetve jelentős mértékben rontja a szolgáltatást is. A www.cartersoshkosh.hu ezekért nem vállalja a felelsséget, és kérdőre sem vonható az okozott kellemetlenségekért.

A felhasználónak jogában áll bármikor információt kapni a www.cartersoshkosh.hu honlaptól az elmentett adatokról, ezzel kapcsolatban ügyfélszolgálatunkat a következő email címen keresheti: office@em.cartersoshkosh.hu

Ha a felhasználónak további információra van szüksége az általunk használt sütikről és ezek felhasználásáról, akkor forduljon az Európai Uniónak a sütikkel kapcsolatos hivatalos honlapjára: http://ec.europa.eu/cookies/index_en.htm

11. BARÁTI MEGEGYEZÉS

Ha a honlap használata közben, vagy a rendeléssel kapcsolatban felhasználóink bármilyen problémát észlelnek, bizalommal kereshetik ügyfélszolgálatunkat, munkatársaink 24 órán belül igyekeznek megoldást találni az adott problémára.

Ügyfélszolgálatoffice@em.cartersoshkosh.hu

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig, reggel 8:00 és délután 16:00 között hívható; ünnepnapokon és hétvégén ügyfélszolgálatunk nem érhető el.